Kesimpulan phycho itu kawan aku

Kesimpulan phycho itu kawan aku

Aku selalu jugak menulis, boleh la baca sikit-sikit personaliti seseorang berdasarkan cara dan penulisan. Kalau observe based on cerita ni sahaja, macam ada something wrong.

1) penulis dan watak yang kononnya phycho ni, macam ada persamaan dalam penulisan. It’s like kita nak create kan watak tapi bila dah terlalu syok menulis, terlepas pandang. Jadinya, watak tu ibarat ada persamaan dengan kita. tak tahu la orang yang sama, ataupun dah lama berkawan, tulis pun ada macam lebih kurang.

2. You’re not from uia, tapi macam dah biasa sangat dengan perkataan mahallah, bro and sis. Yang mana hanya budak2 uia ja guna. Mungkin ada adik beradik disini kot.

3) last confession dengan confession si phycho kononnya, nampak jelas ada persamaannya. The way both you write. There’s a similarity.

4) terfikir jugak aku, korang 7. Tolak dia jadi 6 kan. 6 orang ni takkan semua penakut, semua layankan dia ja. Kalau aku, dah lama aku buat something. Awat, scary mana sangat hang sampai nak kacau Kami semua.

Lagi lama aku ikut cerita ni, lagi nampak tak logiknya.

– Miss jj

CREATE A POST

Comments

comments

6 Replies to “Kesimpulan phycho itu kawan aku”

  1. Miss jj / Jaya Jusco

    1) Mana kita tahu kalau penulis tu x reti create story dia tapi dia nak luahkan masalah sebenar dia..

    2) Yes mungkin dia ada kawan2 atau sedara kat UiA yg buat dia terbiasa dengan perkataan tu…

    3) baca point no 1

    4) Setiap manusia ada silapnye..tak kiralah dari segi menaip, buta huruf atau bukan bidang dia bercerita
    Awat, hebat mana sangat ke ko manusia sampai makhluk lain tak boleh kacau??

    *Kalau kau senior iium boleh baca orang sekalipun kau takde hak nak tentukan macamana masalah dia.
    Pttuuiihh….

  2. “Assalamualaikum . Apa point kau sebenarnya hantar post macam ni?”

    Nak kata “akulah pandai baca orang”? Aku pantang tau orang cakap pandai baca ni, nampak riak pon ada sebab rasa diri tu berkelebihan kan?

    Well said, daripada kau bazirkan masa nak jatuhkan seseorang baik pergi enjoy buat kerja lagi berfaedah.

    Sekurang-kurangnya, KAMI yang follow cerita Hani bukannya PSYCHO tu, happy jugak x penah jumpe orang spesies tu. Aku jugak syok tau bila ada orang citer pasal benda yang bercampur hal alam keghaiban ni .

    SORRY EH

    1. yup , kitaa tak tahu ada spesis mcm tu so , tayah laa nak cakap “pandai baca org tu” perkataan bro sis tu semua org pakai , kesah ape kan , so aku tak setuju dgn miss jj ni ,

      SORRY YEAA SIS

  3. Aku tak tahu lah kenapa dengan point nombor 2 tu, TAPI BRO SIS TU SEMUA ORANG GUNA. Please open your mind, aku sekolah menengah pun dah guna kot benda tu. Tak, sebenarnya since sekolah rendah. Hm

Leave a Reply