Kesimpulan phycho itu kawan aku

Kesimpulan phycho itu kawan aku

Aku selalu jugak menulis, boleh la baca sikit-sikit personaliti seseorang berdasarkan cara dan penulisan. Kalau observe based on cerita ni sahaja, macam ada something wrong.

1) penulis dan watak yang kononnya phycho ni, macam ada persamaan dalam penulisan. It’s like kita nak create kan watak tapi bila dah terlalu syok menulis, terlepas pandang. Jadinya, watak tu ibarat ada persamaan dengan kita. tak tahu la orang yang sama, ataupun dah lama berkawan, tulis pun ada macam lebih kurang.

2. You’re not from uia, tapi macam dah biasa sangat dengan perkataan mahallah, bro and sis. Yang mana hanya budak2 uia ja guna. Mungkin ada adik beradik disini kot.

3) last confession dengan confession si phycho kononnya, nampak jelas ada persamaannya. The way both you write. There’s a similarity.

4) terfikir jugak aku, korang 7. Tolak dia jadi 6 kan. 6 orang ni takkan semua penakut, semua layankan dia ja. Kalau aku, dah lama aku buat something. Awat, scary mana sangat hang sampai nak kacau Kami semua.

Lagi lama aku ikut cerita ni, lagi nampak tak logiknya.

– Miss jj

CREATE A POST