Anak Yang Derhaka

Kami direzekikan dapat zuriat sebulan selepas nikah. PJJ dengan suami, dan terlahirlah anak pertama.

Cinta Yang Disatukan II

Hati saya jadi tidak keruan sebab tak dapat ke majlis kahwin adik dia. Padahal keluarga saya dah ke sana.

Aku Tak Bersyukur

Suami pun alhamdulillah, seorang yang tak pernah lagi lah lepaskan tanggungjawab sebagai breadwinner.

Bapa Tiri Pedofil

Lama-lama dia makin berani sentuh sana sini. Perit aku nak ingat semua ni. Tapi nasib baik tak terlanjur.

Pencarian Jodoh Online

Kadang aku fikir, kenapa Allah tak bagi lagi aku jodoh. Pernah rasa down tengok orang lain bahagia.

Of Finding Myself and Him

That few sentences made me realize that this whole time I was living in the dark. Betul, I missed my dad.

Malang Seorang Aku

Aku rasa aku seorang yang hopeless romantic, tapi bukan bermakna I didnt deserve some love kan?