Anak Yang Tersakiti

Anak Yang Tersakiti

Saya taknak hubungan mereka makin keruh. Duit perbelanjaan untuk ayah dan ibu, saya bagi setiap bulan tetapi hubungan kami macam ada dinding
Cinta Yang Pudar

Cinta Yang Pudar

Waktu lain kadang solat, kadang tak. Ikut suka dia saja. Depan orang dia baik lah solat. Contoh macam pergi event atau majlis yang melibatkan waktu solat.
Pelajar Kura-Kura

Pelajar Kura-Kura

Bila aku kenang-kenangkan ini, aku tersedar pengalaman akademik aku tak teruk. Dan aku tak terkesan macam rakan-rakan sebaya, sesekolah yang lain sebenarnya.
Menangis Ditepi Jalan

Menangis Ditepi Jalan

Bila senyap sunyi di dalam Group, makanya aku anggap tidak jadi. Hendak bertanya, takut tuan rumah segan atau terjadi apa-apa yang membuatkan majlis batal.
Di Kacau V

Di Kacau V

Ada pembaca yang cakap, aku mungkin ada something dalam badan aku. Itu aku tak dapat pastikan tapi ada seorang 'perempuan' ini memang akan follow aku.
Suami Penghidap Diabetes

Suami Penghidap Diabetes

Mereka takut suami ada berhubung dengan pesakit COVID. Alhamdulilah test PCR suami negatif. mereka dah buang nanah dekat tangan yang dah merebak teruk.
Kenapa Pentingnya Parenting Knowledge?

Kenapa Pentingnya Parenting Knowledge?

Aku memang tak boleh duduk lama-lama dekat rumah, aku stress, rambut aku gugur teruk setiap hari, aku ada insomnia, aku juga stress nak habiskan belajar ini.
Kemalangan Yang Meragut Mata Bedah

Kemalangan Yang Meragut Mata Bedah

Bedah merupakan seorang yang cantik, berkulit cerah dan berbadan gebu. Saya mengenali beliau di sekolah Pendidikan khas sewaktu kami berusia 11 tahun.