Bersyukur

Bersyukur

Kalau saya bandingkan pekerjaan saya yang sebelum ini seperti operator kilang, promoter, kerani guaman dan sebagainya yang lebih memberi tekanan.
Kisah Umur 27 Tahun

Kisah Umur 27 Tahun

Tapi penerimaannya orang lain masih boleh ketawa ketawa lagi. Maksudnyaa, teguran yang dia sampaikan itu orang lain boleh terima dengan hati terbuka.
A Wise Wife

A Wise Wife

Dah banyak kejadian aku lalui selama ini…baik macam mana pun, kita menantu tetap orang luar…tapi typical suami, mana nak dengar aku cakap apa kan.
Tak Faham Perempuan

Tak Faham Perempuan

Sejak dari itu aku expect conversation di phone akan makin rancak lah kan, itu apa yang assume sebab kawan kawan yang dah berpunya semua macam itu.
Keluarga Toxic

Keluarga Toxic

Kadang-kadang aku terkesan lah, yelah mana tak nya aku mintak duit nak beli kfc ke buah ke baju baru ke pun mak Ayah aku cakap tak ada duit walhal ada.
Siapa Yang Menarik Kereta Aku

Siapa Yang Menarik Kereta Aku

Sebenarnya aku berdebar juga,mata aku tak lepas memandang langit. Sambil aku berdoa,semoga hujan tak turun. Kakak aku memandu dan aku di sebelahnya.
Emak Berubah Sikap

Emak Berubah Sikap

Saya faham, sebagai seorang emak mesti mahukan yang terbaik untuk anak nya. Lebih lebih lagi, saya seorang saja anak perempuan dalam keluarga.