sijil lahirku melintang

Aku kerja di sektor awam, JKM berkhidmat untuk masyarakat. dan aku pernah bawa kes anak angkat juga.

Budak 7 tahun dah pandai

Budak-budak ni diorang absorb dalam memahami sesebuah game tu sangat cepat. Dan cepat juga bosan.

pengalaman nak bercinta

Permulaan si S ni teramatlah sweet dan gentle. Dia tua 4 tahun dari umur aku. Itu pun ciri idaman aku dah.

kisah lalu

Tanpa bergaduh, tanpa bertengkar, suaminya mahu ceraikannya. Puas dia bertanya kenapa pada suami.

REPLY: kebencian

Aku beranggapan memang aku diburukkan di pihak belah sana. Sebab dia memang anak kesayangan.

Company Toxic

Aku dah lah mengandung 4 bulan masa tu, MD boleh cakap, kenapa awak mengandung sekarang?