Sugarbaby Yang Kesian

Bila dah tunang dengan husband, tiba2 ada sugarbaby message aku. Memang tanpa rasa bersalah lah.

Aku Ada BPD

Aku harap sesi seterusnya bersama clinical psychologist dapat merungkai masalah aku yang sebenarnya.

The Unwanted Wife

Nak buka surat tu pula kena masukkan password, pergh memang kreatif lah bagi aku yang buta IT ni.

Bisnes Networking

Kelas online aku ikut. Kelas offline aku pun aku ikut. Sampai order kuih talam ada yang terpaksa cancel.

Dilema Bekas Tukang Jahit

Sejak zaman sekolah lagi aku dah ambil tempahan baju kurung tradisional daripada orang-orang kampung.

Wali Ingkar

Dulu keluarga di sebelah bapa ada membuat beberapa posting berbaur perlian terhadap keluarga saya.

Hati Mati II

Pernah satu hari aku pergi joging pagi, tengah joging, aku terbau perfume yang Bunga pernah pakai, aku toleh