Perkenalan Di BaitulMuslim

Perkenalan Di BaitulMuslim

Fast forward, saya gagal dalam temuduga tersebut dan x lama selepas tu kami ambik keputusan utk bertunang. Walaupun dah bertunang, perhubungan kami
Dilema Wanita II

Dilema Wanita II

Kucing pun dah buat onar balik di dapur..memang aku dah tak kuasa nak ke dapur atau nak kisahkan dapur.. Suami aku bagi duit belanja dan suruh aku makan luar..
Let’s Live In The Real World

Let’s Live In The Real World

C'mon la parents. you should lead the way to create a good and memorable conversation. U should control the situations. For me, meal time, its really a crucial and precious
Dilema dan Keraguan

Dilema dan Keraguan

Sekarang saya sudah berkahwin dan bekerja sebagai Admin Asst lagi. (Kerja dengan Cina).Saya happy kali ni sebab gaji tak macam dulu. Syarikat yang saya bekerja
Lalai

Lalai

Juga, organ-organ lain akan mempunyai kerosakan kerana naphthalene juga membebaskan free radicals. Dalam kes ini, kerosakan hati ditunjukkan oleh mata pesakit
Bini Aku Depresi II

Bini Aku Depresi II

Cuma biasalah.. Ada masa kita okay, ada masa kita tak okay. Akhirnya satu tahap saya confess pada mak ayah yang saya memang sakit dan rasa tak dihargai
Pesanan Buat Anak

Pesanan Buat Anak

Tak ada ibu atau bapa dalam dunia ini yang sanggup melihat anak-anak mereka susah. Tetapi kamu harus belajar dari kesusahan, kerana tanpa jerih payah… kamu tak akan
Dayuskah Abah Aku?

Dayuskah Abah Aku?

Ada satu masa dulu, aku banyak terbaca confession bersifat keluhan dan rungutan terhadap kaum bapa yg seolah-olah lepas tangan dalam urusan kewangan keluarga
My Lovely Mom

My Lovely Mom

And now aku terpaksa melalui peritnya kehidupan dunia ini lagi. Kalau dulu hampir hari hari aku berkurung menangis sendiri, sekarang simptom depresi dah
error: Alert: Content is protected !!