Fasa Kehidupan III

Umur 24 hingga 28 tahun adalah di mana umur yang patut struggle untuk bina kerjaya. Tak kira apa kerja pun.

Ujian Hubungan Aku

Waktu ni entah kenapa aku jadi berani bawa balik perempuan ke rumah sewa. Dan korang faham jela apa jadi.

Bela Biawak Hidup II

Aku ada terbaca comment ramai cakap Mak A terkena buatan dah ni. Yes this is what the whole family fikir pun.

Talak 3

Bila dia dah selesa dengan aku, aku pula yang tak selesa dengan dia. Sebabnya aku tak boleh terima cara dia.

Taaruf Sampai Kahwin

Balik hiking tu, aku ada lah follow ashraf ni. Sebelum sebelum ni Anas ada pernah tag Ashraf juga dekat story.

Ujian Untuk Aku

Sejujurnya dia suami yang sangat baik dan bertanggungjawab. Tapi itu hanya jika tak datang baran.

Mentua Anak 5

Aku punya mertua yang punya 5 anak. Semua dah berkahwin. Mertua duduk dengan kami. Mertua saya stroke.