Terlalu Overthinking

Terlalu Overthinking

Perkara ni berlanjutan sehingga sekarang, anak saya pun dah masuk umur 2tahun. Saya jadi semakin teruk, bila mana kakak saya meninggal. Saya jadi takut,
Female Engineer

Female Engineer

Saya urai isu sexual harassment, bekerja dalam industri yang majoriti lelaki, saya jumpa customer lelaki, vendor representative pun lelaki, supplier pun lelaki,
Ibu Mertua Yang Kolot

Ibu Mertua Yang Kolot

My youngest sister memang annoying dengan husband sejak dulu lagi. apa saja dia pakai memang my husband tegur. saya dah tegur husband, my family dia tidak
Seni Mengurus Ledakan Emosi

Seni Mengurus Ledakan Emosi

Bertindak mengikut perancangan(yang kau tulis).Mungkin salah satunya kau tulis penat nak urus anak sendiri which sesuatu yang kau tak boleh DELETE tapi kau
Insurance & Rare Disease

Insurance & Rare Disease

So, saya pun proceed dengan operation, masa tu pun dah sakit sangat tak fikir ape dah, fikir nak baik & sihat je. Lepas dah settle semua, saya kena tunggu 2 bulan
Aku Lari Lagi

Aku Lari Lagi

Aku survived episod suami tak bagi nafkah yang cukup dan episod baling duit ke muka aku bila aku kata nak pinjam sebab nak belikan anak kuih bawa bekal ke
Malam Yang Tiada Serinya Lagi

Malam Yang Tiada Serinya Lagi

Untuk pengetahuan semua dalam lingkungan 5 ke 6 tahun yang lepas aku merupakan seorang pesakit tekanan perasaan, depresi. Tapi yer lah dengan sesi terapi
Ibu PJJ

Ibu PJJ

Anak aku pernah menangis apabila ditinggalkan bersendirian dengan aku. Dia pernah menolak makanan yang disuapkan olehku. Mengelak untuk tidur bersamaku.
error: Alert: Content is protected !!