Cikgu Sayang Semua

Cikgu Sayang Semua

And kalau aku tak sihat masuk kelas, baik sangat-sangat…siap pesan suruh makan ubat. Jangan minum ais. Ya Allah, walaupun dia orang nakal, tapi sangat ambil
Kasihan atau Ambil Kesempatan

Kasihan Atau Ambil Kesempatan

Disebabkan mereka nampak sumber kewanganku sedikit kukuh kerana business online boleh dikatakan agak berjaya, mereka seringkali nak meminjam dariku
Dianiaya Atau Menganiaya

Dianiaya Atau Menganiaya

Ada suatu hari, mentua aku call dan minta aku serta suami balik malam tu juga. Tapi suami aku tengah bekerja. Nak tak nak, demi mak yang dikasihi, aku ajak suami
Hati Seorang Anak

Hati Seorang Anak

Aku bukan tak pernah terdesak nak guna duit. Puas aku cerita di depan mak. Tapi mak tak pernah offer kepada aku. Mak buat-buat tak faham. Bukan untuk bagi,
Umrah dan Hutang

Umrah Dan Hutang

Aku faham sebab ibunya,tapi bagaimana beban yang aku kena tanggung selama dua minggu dia tiada? Bagaimana pula jika tiba-tiba ada yang datang untuk
Kenapa Aku Berbeza

Kenapa Aku Berbeza

Arghhh I have to stop this. Lama-lama aku jadi paranoid dalam segala hal. Dari segi percakapan aku, pemikiran aku dan segalanya lah. Arghhhh I hate this.
Saat Bahagia Yang Seketika

Saat Bahagia Yang Seketika

Nekad. Tetapi Z tak putus asa, dia minta kawan baiknya contact aku dan pujuk aku. Katanya Z ni sakit ditinggalkan sampai Z tidak boleh berdiri dan tidak dapat
error: Alert: Content is protected !!