Burung Yang Suka Sangkarnya

Aku tak mampu buat keputusan sendiri. Aku tidak lagi mampu berfikir sendiri. Aku ingin balik ke sangkar aku.

Kuaci

Mak aku dah maki aku teruk tapi aku cakap dahlah mak. Aku tak nak dekat Kuaci. Mak yang suka dia, bukan aku.

Hargai Wanita

Balik pukul 6, kena singah supermarket atau pasar malam. Beli barang basah, ikan, sayur, nak masak nanti.

Idea Minta Hibah

Bila tengok apa yang terjadi pada keluarga besar mereka pun sama. Banyaknya tak ada good money management.

Fasa Kehidupan II

Aku ni dari keluarga kampung yang susah, hanya mengharapkan duit PTPTN saja untuk menampung pelajaran.