Kembalilah

Dalam panjang isi khutbah aku cuma nak highlight mengenai ibu bapa sebagai contoh terdekat anak-anak.

Perihal Bantuan

Tak sampai seminit komen aku tu, ada hamba Allah titipkan nombor telefon untuk aku berikan no akaun.

Lambat Bertanya

Baru-baru ini saya dikejutkan dengan berita yang tak pernah saya fikirkan, Ina beritahu dia akan kahwin.

Isteri Pilihan Ibu

Dia memang berahsia dengan aku, password telefon dia memang dia tak bagitahu aku, medsos pun sama.

Hidup Menyewa

Ini kan ruang common untuk sama-sama rehat dan santai. Tak elok letak stokin busuk, tisu yang dah guna.

Kakak Ku Nak Nikah Lagi

Wehhh OMG OMG aku xbole imagine macamne perasaan 1st wife jika beliau tahu bakal di madukan.

Oh Pengasuh

Dia kata anak buat perangai—sampai sekarang aku tak boleh hadam bayi umur 3 bulan buat perangai?

Bias Sebab Nak Harmoni

Aku dah rasa fed up. Aku rasa tawar hati nak balik rumah mak ayah aku. Peaknya adalah malam semalam.

Aku Cacat, Suami Pula Curang

Dan kami nikah selepas setahun lebih kenal hati budi. Ku sangka panas sehingga ke petang, rupanya hujan di tengah hari.