Toxic Masculinity

Toxic Masculinity

Dan aku memang kurang minat nak main bola sepak dibandingkan sukan lain (pernah saja main taklah benci tapi salah ke kalau nak option lain). Yang buat jadi
Si Pelajar Penghidap Anxiety

Si Pelajar Penghidap Anxiety

Setiap malam, tengah buat ulangkaji sambil pegang pen pun, hati aku akan berdebar sendiri. Tak boleh nafas, aku perlu cope dan tahan sendiri dengan
Diari Si Lelaki Songsang II

Diari Si Lelaki Songsang II

Start dengan top dulu. Jenis top memang susah kita nak macam sebab fizikal diorang, cara bercakap, minat dan sebagainya saling tak tumpah dengan lelaki straight.
Sunyi Itu Hidupku

Sunyi Itu Hidupku

Tapi still perangai ayah aku yang panas baran itu tak berubah. Tapi aku respect dekat mak aku. Dia tak pernah lelah dgn sikap ayah. Katanya dia fikirkan
Ujian Bertukar Kebaikan

Ujian Bertukar Kebaikan

Ingat, apa yang ada di sekeliling kita hanyalah pinjaman. Anytime Allah boleh ambilnya semula. Kita semua hamba Allah kita akan kembali kepada Allah bukan
error: Alert: Content is protected !!