Me, Myself & I

Me, Myself & I

Pergi kerja, balik kerja, terperap dalam rumah. Hari cuti pun aku prefer duduk rumah. Aku hanya akan keluar time aku rasa aku betul-betul perlukan fresh air.
Aku dan Trauma

Aku dan Trauma

Waktu aku mengandungkan an4k pertama dan kedua, tak henti dia buat perangai. Kau bayangkan, pagi teman aku beranak, petang tu whatsapp per3mpuan.
Coastar Blog

Coastar Blog

Waktu ni, aku boleh katakan sebagai zaman kejatuhan aku. Memang sampai berguling ke longkang lah jatuh aku waktu itu, sampai elaun RA aku kena tarik.
Ada Apa Dengan Masa Depan?

Ada Apa Dengan Masa Depan?

Selepas ab4h meninggal, pendidikan is no longer jadi keutamaan kami ad1k beradik. M4k aku tiada pilihan lain selain daripada meneruskan bisnes yang ada.
Aku Per3mpuan Limited?

Aku Per3mpuan Limited?

Majlis tunang pun m4ma p4pa aku suggest tak payah buat untuk an4k-an4k per3mpuan depa. Katanya kesian dekat pihak lel4ki nak kena datang banyak kali.
Karma Mungkin

Karma Mungkin

Pak cik saya ada 9 an4k, 6 per3mpuan selebihnya lela4i. An4knya semuanya pemalas. Rumah tak berkemas, pinggan tak bercuci, berkecah pasir dekat lantai.
Kenapa Dengan Aku?

Kenapa Dengan Aku?

Sambil berkenalan, mereka dua tengok kawan baik aku dan cakap, "lawa siot". Tapi bila part aku mereka kata, "yang ni pula, confirm tak kahwin sampai mati".
Susahnya Cari Staff

Susahnya Cari Staff

Demand an4k muda sekarang pun boleh tahan. Kalau boleh nak cuti dua hari, tak nak satu hari sedangkan kedai dibuka dari pukul 10 pagi hingga 5 petang.
Kurus

Kurus

Selepas melahirkan an4k yang ketiga ini melalui kaedah pembedahan, saya ingat tak dapat dah untuk saya kurus. Badan saya dah menggelebeh di sana sini.