Default image

Mr. X

Laluan Pelajaran Tanpa SPM

Laluan Pelajaran Tanpa SPM
Sedikit background mengenai aku dan suami. Kami berdua sangatlahh berbeza dari segi latar belakang keluarga dan juga pendidikan. Aku punyai ijazah manakala suamiku

Suami Perokok

Suami Perokok
Tolong istiqomah amalkan ubat ni sampai habis sehingga berhenti merokok 100%. Isteri kena sentiasa ingatkan dan beri ubat tu setiap hari. Suami pula kena

Aku Takut Dengan Komitmen

Takut Dengan
Aku nak terjun dalam bidang professional, tapi aku sukar nak bersosial. Aku tak tahu la apa masalah aku.. huhu. Personaliti introvert dlm diri aku makin menebal

Depresi Hidup

Depresi Hidup
Aku sendiri cuba bangun lepas tu. Dengan support dari tunang aku. Aku kutip cebis-cebis kekuatan yang aku rasa dah hancur berkecai. Sungguh,

Mulut Geng Surau

Mulut Geng Surau
Abang aku meninggal sebab demam panas, dan kakak ipar aku masih tinggal dengan family aku. Ada 1 hari tu, aku pergi surau untuk baca yassin.