Category Confession

Keselamatan Murid

Keselamatan Murid
Bahaya ini datang dalam pelbagai cara. Kita bukan tahu apa masalah students dan family di luar sana. Buatnya nanti terjadi kes culik atau kematian kena serang.

OKU Teraniaya

OKU Teraniaya
Ada yang sanggup rogol anak buah isteri yang berstatus OKU! Aku tertanya macam mana mak aku boleh lagi bersemuka balik sana singgah tiap kali cuti raya.

Karma Itu Benar

Karma Itu Benar
Hampir setahun aku menjalinkan hubungan dengan dia dan bilik aku sampai dah tiada tempat untuk letak bunga-bunga yang dia bagi aku setiap bulan itu.

Hobimu Berhutang

Hobimu Berhutang
Aku beri masa setahun. Untuk dia kumpul saving, untuk dia langsaikan hutang kad kredit dan personal loan. Tapi aku takut nak kahwin dengan dia sebenarnya.

Ke Fasa Seterusnya

Ke Fasa Seterusnya
I believe takaful is a scam. If even though it is not entirely a scam, it is not entirely Islamic either. The mechanism of takaful is the same/similar to conventional.

Jodoh atau Bodoh

Jodoh atau Bodoh
Aku tak pernah bercinta kerana aku dibesarkan dengan keluarga yang memberi kasih sayang yang cukup. Untuk apa aku menagih kasih sayang yang lain kan?