Category Confession

Tak Pandai Bercinta

Tak Pandai Bercinta
So, sebab tak nak nampak lonely sangat, aku try lah sambut seruan "cinta" dari senior aku, but im not really sure, adakah aku sedang bercinta dengan dia?

Bual Bicara PKP 2.0

Bual Bicara PKP 2.0
Bagi aku, sakit hati dengan cikgu pun tak guna sebab ini arahan KPM kan. Cuma mungkin sebagai rakyat jelata, aku rasa cikgu kena proaktif sikit. Biasalah.

Dugaan Bertunang

Dugaan Bertunang
Cuma satu saja yang saya minta pada Adam, saya masih suci dan saya mahu menyerahkan mahkota saya kepadanya hanya selepas berkahwin. Adam setuju.

Perangai Ayah Aku

Perangai Ayah Aku
Seorang yang suka menolong. Ayah aku selalu juga cakap yang aku ini anak yang suka menyusahkan dia bila aku minta tolong suruh buat itu buat ini.

Cheating Fiance

Cheating Fiance
Tapi, bak pepatah ku sangka panas hingga ke petang, rupanya hujan ribut petir di tengah hari. Well, aku tak tahu lah ini ujian bertunang atau petunjuk dari Tuhan.