Category Confession

Sembilu Dihati

Sembilu Dihati
Tiada keluarga yang tahu. Sehinggalah aku nekad mengambil keputusan untuk bercerai. Tapi suami enggan melepaskan. Dia bertemu keluargaku di kampung.

Aku Dan Adik-adikku

Aku dan Adik-adikku
Aku pun tinggalkan dia dan masuk kereta, boleh pula si F ni pergi mengadu pada suami dia kata suami aku pulak yang tampar dia? Kemudian, dalam perjalanan ke

Postpartum Depression

Postpartum Depression
Dia tarik muka, dan terus meninggalkan bilik konsultasi tersebut. Isterinya yang menangis daripada awal lagi terpaksa saya pujuk dan menolong dia untuk mengambil

Kawan Aku

Kawan Aku
Pada suatu masa tu,aku ada berminat dengan seorang perempuan tu dan aku berkongsi isi hati aku tu dengan dia tapi apa yang aku dapat ialah response hambar

Apa Hak Keluarga Arwah

Apa Hak Keluarga Arwah
Lama ke lamaan kami tertanya dan mula mempersoal kan apa hak keluar lelaki setelah mana kami memberi. Daripada ikhlas kami mula mempertikaian pemberian kami

Bertamu Ke Tanah Suci

Bertamu Ke Tanah Suci
Terus suami bagi offer dia nak bawa pakej umrah 22 hari 20 malam tapi tak ada makanan. Kena makan sendiri. Harga pun berpatutan. Jarak hotel sekitar 500

Indahnya Aturan Allah

Indahnya Aturan Allah
Tetapi telinga aku tetap tak sembuh, google punya google, akhirnya aku decide pergi check dekat klinik telinga. Esoknya aku aku pergi klinik pakar telinga
error: Alert: Content is protected !!