Tak Pandai Bercinta

Tak Pandai Bercinta

So, sebab tak nak nampak lonely sangat, aku try lah sambut seruan "cinta" dari senior aku, but im not really sure, adakah aku sedang bercinta dengan dia?
Bual Bicara PKP 2.0

Bual Bicara PKP 2.0

Bagi aku, sakit hati dengan cikgu pun tak guna sebab ini arahan KPM kan. Cuma mungkin sebagai rakyat jelata, aku rasa cikgu kena proaktif sikit. Biasalah.
Kerjaya dan Keyakinan

Kerjaya dan Keyakinan

Ya, memang setiap hari saya mengisi jawatan kosong tidak kiralah sama ada dalam agensi kerajaan ataupun swasta sampai satu masa saya jadi “give up”.
Dugaan Bertunang

Dugaan Bertunang

Cuma satu saja yang saya minta pada Adam, saya masih suci dan saya mahu menyerahkan mahkota saya kepadanya hanya selepas berkahwin. Adam setuju.
TTC Si Pejuang Kerdil

TTC Si Pejuang Kerdil

Usaha lah sampai boleh hamil katanya. Aku mengiyakan sajalah, aku pernah saja pergi tempat itu. Aku diam dan biar sajalah mak mertua aku itu cakap.
Perangai Ayah Aku

Perangai Ayah Aku

Seorang yang suka menolong. Ayah aku selalu juga cakap yang aku ini anak yang suka menyusahkan dia bila aku minta tolong suruh buat itu buat ini.