OCD atau Bisikan Syaitan?

OCD atau Bisikan Syaitan?

Saya ada masalah was-was yang teruk sebenarnya. Situasi ini bermula hanya sekadar teguran daripada kawan yang saya ada buat sesuatu (ibadah) kesalahan.
Bertahan atau Melangkah Pergi?

Bertahan atau Melangkah Pergi?

Part balik kampung. Pun sama. Aku yang drive kehulu kehilir. Balik ke kampung aku tenang lagi. Nak balik ke rumah kami semula itu yang memenatkan aku.
Adakah Aku Ibu Yang Over?

Adakah Aku Ibu Yang Over?

Alhamdulillah anak aku dengar cakap aku. Tapi yang membuatkan aku emosi sikit, bila datang sepupu dia ini, kalau main mesti habis lah dia belasah anak aku.
AKU

AKU

Zaman remaja aku banyak dihabiskan dengan belajar. Nak keluar dengan kawan-kawan memang tak boleh. Nak pergi parti hari jadi kawan aku pun tak boleh.
Wakaf Cinta

Wakaf Cinta

Tak lama lepas itu, nenek dah tak boleh bangun kena pakai Pampers, masa ini anak-anak paklong aku complain, duit nak beli Pampers & ubat nenek tak cukup.
Kak Ngah, Berdamailah Dengan Mak

Kak Ngah, Berdamailah Dengan Mak

Masa balik ke rumah, ayah pesan suruh sampaikan dekat family aku betapa ayah berterima kasih banyak-banyak sebab mereka banyak tolong ayah & mama.
Mak Tiri Baru Nak Up! II

Mak Tiri Baru Nak Up! II

Dek kerana disihir, día tak dapat angkat tangannya untuk buat pekerjaan yang berat-berat. Aduh, alasan disihir pula menjadi alasan untuk tak buat apa-apa.
Derhaka Seorang Ibu

Derhaka Seorang Ibu

Kedua-dua talak dijatuhkan di hadapan mata saya sampaikan ianya menjadi trauma saya hingga ke alam dewasa. Ayah saya culas dalam bab tanggungjawabnya.
REPLY: Suami, Please Jangan Curang

REPLY: Suami, Please Jangan Curang

Bila baca confession yang tt tulis, hati aku jadi sakit. Setelah kita setia, berkorban untuk suami,betul-betul jaga anak-anak di rumah, ini balasan yang dia bagi.