Menantu Psycho II

Menantu Psycho II

Tengah tengok cermin pun, aku dengar suara dia kutuk aku 'Kau ingat kau cantik" . Sedang baca Quran, aku dengar suara dia "Alaaa nak tunjuk baik lah tu".
Tiada Rasa Nikmat Rehat

Tiada Rasa Nikmat Rehat

Aku juga tak ada masa nak cari jodoh. Kawan aku suruh aku kahwin cepat supaya pasangan aku boleh ketuk kepala aku hari hari supaya jangan busy sangat.
Mertua Saya Pun Pengotor Juga

Mertua Saya Pun Pengotor Juga

Dulu saya fikir kesian mereka ini dah tua dan tinggal berdua saja sekarang, mungkin tak larat nak kemas jadi saya balik nak tolong kemas tapi dimarahi pula.
Lain Family, Lain Protokol

Lain Family, Lain Protokol

Secara personal, bagi keluarga aku, kami takkan sesekali hidangkan lauk-pauk daripada dalam periuk / kuali. Alasannya? Nampak tidak berapa manis bagi kami.
Arwah Mona

Arwah Mona

Rupa-rupanya selepas Mona dikebumikan, malam itu Budin telah mencuri selembar kain kafan Mona untuk dipuja. Oleh sebab itulah kubur Mona berlubang.
Dugaan Halal

Dugaan Halal

Pada tahun ini, cukup 6 tahun perkenalan kami. Sebelum graduasi, aku berjanji pada si dia untuk menghalalkan hubungan ini bila kewangan aku dah stabil.
Trauma Dengan Doktor Psikiatri

Trauma Dengan Doktor Psikiatri

Punyalah panjang dia ambik history aku berjam-jam, dalam fail aku dia simpulkan aku ada masalah dengan keluarga. What? Masa ini aku dah nak menangis.