Husnul Khotimah Si Pencuri

Husnul Khotimah Si Pencuri

Sampai mak bapa, cikgu semua dah tak tahu macam mana nak ubah perangai si Amin ini. Ada juga aku terasa yang Amin jadi macam ini sebab darah mak ayah
Tisu McDonald Lipat Dua

Tisu McDonald Lipat Dua

Pakcik ini memperkenalkan diri dia sebagai Uncle Z . Dia cakap dia adalah salah sorang CEO syarikat pembinaan di ibukota. Tadi dia baru lepas meeting dengan
Suami Buta Huruf

Suami Buta Huruf

Saya jadi tertekan sangat sebab semua nya jadi susah nak buat apa-apa suami saya bergantung pada saya sebab dia tak tahu baca. Saya jadi tertekan tentang
Kejadian Hitam Berulang Kali

Kejadian Hitam Berulang Kali

Rumah kosong pada hari kejadian, saya tinggal seorang. Lepas makan ubat saya pun terlelap. Dalam mamai-mamai saya rasa ada orang selak baju saya.
Realiti Kematian

Realiti Kematian

Apabila orang ramai membawa atok ke kecemasan, nadinya sangat lemah dan selepas menerima bantuan CPR, atok juga tidak dapat diselamatkan dan disahkan
Wahai Wanita Sekalian

Wahai Wanita Sekalian

Tapi kita sebagai ibu / keluarga akan teringat ingat sikap menantu. Sedangkan menantu / anak dah lupa kisah semalam (hal salah faham ) mereka dengan kita
Aku Wanita Hirsute

Aku Wanita Hirsute

Jangan kata dengan lelaki, dengan kawan perempuan pun aku malu. Bila sleepover orang lain relax saja berkemban keluar bathroom, aku keluar siap pakai baju
Testimoni Poligami

Testimoni Poligami

Karakter dia baik, penyabar dan pemurah. Dia merupakan penolong penyelia aku semasa aku di bawah unit pertama. Aku banyak belajar bawah dia. Lagipun