Apa Itu Boundaries?

Apa Itu Boundaries?

Maintenance fee, bil api, air, & bayaran bulanan semua suami yang settlekan, tetapi rumah ini bukan milik kami. Ibubapa & adik saya pula tinggal berdekatan.
Perangai Lelaki Yang Menghantui Aku

Perangai Lelaki Yang Menghantui Aku

Dalam setahun, si dia dah mula tunjuk belang. Nak aku topupkan dia. Selalu share kredit. Untuk pengetahuan, sampai sekarang aku masih gunakan prepaid.
Cik Control Ayu

Cik Control Ayu

Selepas beberapa langkah, kaki saya stuck. Heel tajam saya tercucuk dekat lubang pentas. Suasana diam seketika tengok saya berhenti atas pentas. Saya diam.
Anak Ke-2 Yang Tak Wujud

Anak Ke-2 Yang Tak Wujud

Menuntut hutang membuat aku dilabel "berkira". Boleh kata, adik menjadi orang yang berbeza dengan apa yang dia tulis di fb, dia seperti meludah ke langit.
Merajuk Dengan Allah II

Merajuk Dengan Allah II

Bila ingat kembali punca kenapa 'merajuk' ini, Qis dulu memang betul-betul dah redha sehingga PKP 2020. Masa itu both of us kena work from home (WFH).
Mak & Abah Semakin Tua

Mak & Abah Semakin Tua

Banyak benda tak boleh, saya jadi tak pandai banyak benda untuk hidup independent di luar walhal mereka sebaya saya dah pandai semua pasal hidup.
Sabar Dulu

Sabar Dulu

Bila aku cakap macam ni, dia akan meletup. Katanya dia keluar untuk cari rezeki juga. Bukan semata-mata berkawan. Ya betul, tapi sebahagian saja betul.
Spirit of The Coin Is Real

Spirit of The Coin Is Real

Aysar sentiasa ditemani kawan-kawan lain dan ustaz yang merawat Aysar. Hingga kini, kata Aysar badannya terasa letih. Penat sangat, sakit semua badan.