Maafkan Aku Tersuka Tanpa Sengaja

Maafkan Aku Tersuka Tanpa Sengaja

Sejak kena tegur dengan sepupu aku, baru aku perasan rupanya S sangat caring dekat aku. Sebelum ini aku tak pernah nampak pun. Selalu dia tanya khabar.
Bilik Nombor 3

Bilik Nombor 3

Bermula dari hari itu, hampir tiap-tiap malam aku akan terdengar seperti orang menumbuk menggunakan lesung di atas rumah. Pernah juga ada bunyi guli.
Syurga Yang Kembali

Syurga Yang Kembali

Kesihatan Umi merosot dengan cepat. Benarlah kata orang, sel kanser ini memang sesuatu yang sukar untuk dikalahkan. Badan Umi mula kurus bertulang.
Tingkah Laku Cikgu Viral

Tingkah Laku Cikgu Viral

Sebagai cikgu, semestinya anda diharapkan menonjolkan imej yang baik. maka, berhentilah mengambil paid review yang tidak berkaitan dengan profesion.
Anak Sulung Lelaki

Anak Sulung Lelaki

Abang ada keluarga jadi dia kena sara juga. Tapi husnuzon aku tak lama lah, aku nampak diorang laki bini dah mula tayang kehidupan di media sosial.
Buat Si Muka Jerawat

Buat Si Muka Jerawat

Naik matrik, aku still chill lagi hanya guna pencuci muka sahaja. Bila masuk ke alam degree, aku jumpa ramai orang yang muka bersih, sedangkan aku sedih.
Please Avoid Beri Pacifier Kepada Baby

Please Avoid Beri Pacifier Kepada Baby

Ada juga kanak-kanak lain yang ada masalah saiz gigi yang tak sekata dan lebih pendek di bahagian depan (gigi kacip), juga disebabkan oleh pacifiernya.
REPLY: Tawar Hati Dengan Suami

REPLY: Tawar Hati Dengan Suami

Pandai buat anak, pandai lah sama-sama mengasuh dan mendidik anak. Saya juga minta suami ada sama-sama waktu proses melahirkan semua anak kami.