Groupmate Dari Neraka

Assignment pertama group presentation. Aku drafkan flow dan point, aku carikan real life cases untuk dia.

Terasa

Aku sangka baik. Mungkin ibu tak perasan dia jadi terpilih kasih. Aku cuba letak diri aku dekat tempat ibu.

Mak Dan Mak Long

Aku sejujurnya dibesarkan tanpa ada ayah secara sedar tak sedar. Tapi aku bukan nak cerita pasal ayah aku.

Suami Isteri

Suami isteri yang lain pun macam ni ke? Aku penat, bila aku cakap, dia ulang balik cakap aku yang nak kerja.

Bawa Diri Ke Australia II

Saya stress juga dengan bekas mak mertua saya nak ambil semula barang kemas yang bekas suami bagi.

Antara Mak Dan Suami

Mak saya pula walaupun baik dengan anak, tapi saya perasan je kalau orang lain, cepat saja dia tak suka.