Putus asa – 8:04 PM

Putus asa – https://iiumc.com/forumv2/

Assalamualaikum semua.

Sebenarnya ak nak luahkan kesedihan ak dekat sini. Aku merupakan seorang pelajar IPTA. Aku belajar di IPTA ni pun atas tanggungan penuh oleh mak dan ayah aku sendiri sementara menunggu keputusan permohonan pinjaman ak lulus atau tidak.

Jadi untuk meringankan beban mak dan ayah ak, ak cuba untuk meniaga online dengan menjadi agen dropship. Ak buat promosi barang yg ak jual tu di instagram. Tapi ak rasa macam tak ada seorang pun yg berminat untuk membeli barang ak. Ak rasa macam orang membenci setiap kali ak iklankan barang ak di instagram.

Aku dah cuba macam-macam cara untuk tarik perhatian pembeli. Tapi tetap tak membuahkan hasil. Benda ni kadang-kadang membuatkan ak sedih dan rasa down sangat. Ak rasa ak ni useless. Apa yang harus ak buat? Ak rasa sangat sedih sebab niat ak untuk ringankan beban mak ayah ak tak tercapai.

– Auni

CREATE A POST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *