Dekat2 exam

Assalamualaikum

Aku ni da satu tabiat pelik.Tabiat ni jadi lepas aku masuk main kampus ni.sejak sem lepas kalau nak dekat exam ni kan,tiba2 aku jadi rajin giler.Giler pun tak rajin macam aku.Selalu Google cari maklumat cari idea buat planning, tapi masalahnya bukan aku rajin ke subjek or kos aku ni.Aku rajin ke hobi aku,time tu la nak jadi aktif bagai.Nak workout la,nak masak la,operate itu ini,beli itu ini,hias itu ini,planning aktiviti untuk cuti nanti la,sampai malam nak tido pun otak aktif pikir menda2 macam tu.tapi buku tak buka2 pun.So camna agaknya aku nak control menda ni ya??

– Bro engin

CREATE A POST

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *