DEPRESSION

assalammualaikum w.b.t

sy harap sgt2 admin post…sy dah tak tahu nak mtk tlg sape dan kt mane sb sy btol2 terdesak dan kesempitan…tolong laaa sy ?

Allahu, sy tahu cara sy minta ni salah dan datangkan persepsi buruk pd siapa yg bace pd sy tapi sy depress sampai satu tahap lately ni sy rasa useless sgt2 hidup sy ni…tertekan spai kdg2 sy pikir kalau sy mati mesti semua masalah selesai…sy tahu sy tak patot pikir mcm tu tp wallahi sy tertekan sgt2 sekarang…

Arwah abah tinggalkan kami with nothing…kami serba kurang…tiada duit simpanan, tiada harta, tiada rumah (menumpang rumah nenek skg)…hidup ibarat kais pagi makan pagi, kais ptg mkn petang…kdg2 x makan sbb mmg xde duit…mak mmg tak kerja dh sb sakit kaki…nak jalan payah, nak berdiri payah…jadi beban tu makin terasa…adik beradik ramai tp sume kecik2 lg ? jadi semua tanggungjawab tu atas bahu sy skg…

duit makan rumah lgsg dh takde…dgn air kena potong sebab tak cukup duit nak bayar bil…Alhamdulillah Allah dtgkn rezeki sy dpt call utk kerja kontrak 3 bulan smlm…tapi sedih sgt sb skg nak pergi kerja pun talde duit tambang bas lgsg…sy takde transport…guna public je…Allah ? rasa berat lak dugaan Allah uji ni…

Sy malu nak mintak, tapi sy terdesak sgt2 skg….sy nak minta tolong bg sesiapa yg sudi tolong pinjamkan sy sedikit wang utk diberikan pd mak utk duit mkn rumah, utk byr bil air sedikit, dan selebihnya sy nak guna utk tambang bas utk ketempat kerja…sy janji dapat gaji nanti sy akan bayar balik sikit2…sb sy dpt gaji lambat utk kerja yg baru dpt ni…

Sy harap sgt2 ade insan yg boleh tolong saat ni…sy benar2 terdesak dan buntu….sy akan bayar balik duit awk…disini sy bg no acc utk mudahkan segala urusan…sy malu utk bsemuka, seharapnya sy harap sgt kalian faham ape yg sy rasa…

terima kasih sangat2 semua….
162245726786 (maybank)

– needysister

CREATE A POST

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *