Kenal Diri Sendiri

Assalamualaikum.
.
Aku sebenarnya nak share beberapa experience yang aku alami dengan lelaki yang aku tak kenal. Maksud aku experience pasal perkenalan/perbualan dengan diorang, bukan percintaan…jangan salah faham pulak. Masalahnya aku tak tau macam mana nak cerita.
.
Jadinya aku decide nak tanya para lelaki sekelian alam:
1. Apa yang membuatkan korang jatuh suka kat perempuan yang korang tak penah kenal, tak penah tengok rupa, tak penah stalk(kat fb, ig, twiter etc)?
2. Aku xtau macam mana dengan gadis lain, tapi adakah pelik kalau aku suka sembang pasal isu2 semasa (harga minyak, current currency, politik negara, krisi pelajar genius etc)
2. Adakah korang boleh differentiate kalau sorang perempuan tu bermesej/berbual secara gedik?
3. Melalui cara bermesej adakah korang boleh rasa dia sorang yang cerdik/bodoh/cetek pemikiran/matang?
.
Itu je kot. Harap dapat respons dari brothers. Mungkin ada cadangan bernas yang aku boleh gunakan untuk aku solve masalah dengan lelaki. For your info aku beniaga online so memang xleh nk elak akan selalu interact dengan diorang.
.
Thank you admin. harap sangat confession ni approved

– Penjual

CREATE A POST

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *