melukis

Hi semua , saya nak meluahkan sikit perasaan yg terbuku ni , ahem . Sebenarnya , saya seorang siswi yang minat melukis . Lukisan saya lebih ke arah lukisan kartun jepun macam manga anime , potret , ataupun lukisan permandangan gitu. Saya suka gak nak buat komik . Straight to the point , masalahnya ada satu sisturrr ni , friends mlalui fb , mempertikaikan lukisan saya . Sebab ada lukisan karekter saya tak tutup aurat , free hair gitu .Saya ada gak buat karekter muslimah , tutup aurat . Saya nak mempelbagaikan karekter dalam komik saya . baru 1malaysia gitu .saya lukis watak free hair tu bukan seksi pun . Baju dia still longar but free hair .Dia mcm tak puas hati pula. Dia pun pelukis juga , Taulah dia lukis karekter menutup aurat jer , tapi dia buat saya berkecil hati pula melalui post fb dia tempoh hari. Haih. Aku pula tetiba rasa bersalah lukis gini .
Pada pendapat korang , salah ke aku lukis watak free hair ni ? Huhuhh

– cik mentadak mentandu

CREATE A POST