mencari insan bertuah

Hai assalamualaikum. Harap admin approve.
Saya mencari sesiapa yang nak bernikah tahun ni (2015) yang belum ada baju nikah,perempuan sahaja. Saya nak tolong belikan kain & jahitkan sekali. Boleh pilih design asalkan tutup aurat. Tak perlu bayar apa2. Kalau boleh saya nak student.
Maaf saya takde niat lain. Tak perlu pakai baju tu untuk tujuan promote bisnes saya. Saya suka kalau orang tahu baju tu saya jahit cuma jangan bagitau free of charge dah le ☺. Saya cuma nak buat amal & bantu org bina masjid.
Area kl, selangor, cheras, kajang. Senang nanti utk dtg fittig.
Sape berminat boleh contact saya 018-4666206
*saya cari sorang aje tau. InsyaAllah ada rezeki nanti saya bagitau lagi kat sini. Tq.

– madam tailor

CREATE A POST