Nak tolong ikut apa yang aku mampu

Assalamualaikum, semua.

Harap admin tolong post cepat2. Aku tengah cari orang. Sapa yang ada masalah kewangan, aku nak bagi duit pun, pinjaman aku pun tak berbayar lagi ni. Yang aku boleh tolong, aku ada skill sikit (tak pakar pun tapi boleh la buat).

Aku cari sapa yang memang takde duit untuk makan, study, yuran, tanggung keluarga lagi (myb makayah sakit, etc), pastu myb dia sendiri pun sakit ke…takleh keja kat luar. Bukan yang takde duit nak gi makan kfc, jalan-jalan kat KLCC. Yang niat hatinya, klu dah senang, tak nak sombong, bahkan nak tolong orang lain pulak, kerana Allah.

Aku tak janji terus dapat duit. Benda tu kena usaha jugak, anyway. Aku tolong buka jalan sikit je…sebab byk ni je yg aku mampu.

Emel la aku cepat-cepat. Cerita kat aku situasi ko skrg mcmn…aku boleh pilih sorang dua je sbb benda tu ambik masa sikit.

EMEL: iniyangakumampu@yahoo.com.

Admin, tolong post segera!

– Hamba Allah

CREATE A POST

One comment

  1. Sy ad masalah kewangan, sebb duit ptptn dh hbs bwt byr hutg kwn2 n byr yuran, tp ad lg yuran hostel plak xbyr lg dlm 400+. Sy ad mntk duit zakat jgak, tp still lg blom dpt lg, sy harap sy masih berpeluang laa untk dpt ape2 bantuan yg di offer kn ni kerana sekrg ni pn, seharian dh sy blom mkn ape2 lg..sy baru terbc post ni kt iium confession ni. Harap sgt2 moga ad rezeki sy kt cini ye, wassalam.. Syukran ats segala bantuan ye, harap dpt respon yg ASAP ye. Semoga Allah merahmati segala usaha untuk membantu insan yg xberkemampuan n di balas dgn sebaik-baik ye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *