Part Time Job

Assalamualaikum.

Saya tengah kumpul duit nak bayar yuran yang berbaki dalam RM9++. Saya pun memang tengah kerja part time sekarang. Tapi yang jenis flexible time sebab takut tak dapat nak commit bila kerja fixed time ni.

So sebab sem ni pun dah nak habis jugak dalam sebulan lebih lagi, and saya taknak nanti tak dapat nak print final exam slip sebab tak bayar yuran, if anyone have part time job yang boleh terus dapat cash on the spot after work, do inform here. I will contact you.

Contoh cam mintak cucikan rumah ke, cucikan tandas rumah, bersihkan anything, cuci motor atau kereta, cucikan kipas bilik atau bilik korang sendiri, anything yang flexible like that and boleh dapat cash terus please & please inform me. Bayaran korang tetapkan sendiri & bagi seikhlas mungkin, cumanya saya mintak biar berpatutanlah dengan job yang saya buat. Harap dapat bantu saya. Btw, im a sister, so all sisters of IIUM please comment here okay. Thanks a lot. Assalamualaikum

– JobSeeker

CREATE A POST

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *