Perlu kata kata semangat

Aku saje nk luah kt sini sbb aku ske cite kt org yg aku x kenal. Rasa mcm lega skit kalau dapat luah . Terima kasih admin kalau approve confession aku ni. Aku bkn bdk uia. Cite cmni.aku ni bkn la dilahirkn dlm family yg sng. Ape aku nak aku kne usaha sendiri. Tu mmg bagus la kn.berdikari sikit. Tp kadang2 ada la terdetik dlm hati ni tgk kwn2 lain semua ape nak mak bapak belikn.kdang aku jeles gile.knp la family aku xkaya cm family org lain. Ade rumah besar ape nak semua dapat. Aku ni smpai terpakse jual ape yg aku ade utk dpt ape aku nak. Smpai aku kena selongkar bilik aku ni carik brg2 yg boleh jual sbb nk duit. Bkn aku xbersyukur tp aku kesian tgk mak bpk aku tungkus lumus crik duit. Pnh la aku terfikir nk stop belajar nk kerja crik duit takpon bt pjj je. Tapi family x kasi suruh belajar.

Selalu jgk aku cm menyesal belajar.kalau dulu aku kerja dah ade byk duit da skrg. Xbyk pon blh la bantu sikit2. Aku pulak bile xde duit aku xmkn pon xpe.kwn2 pulak cm ckp knp mak bpk ko xkasi duit belanja. Xkan aku nk ckp mslah ni kt dorg pulak.. Lgpon aku xske jaja cerite family aku ade mslah kewangan ke kt sape2 .ade jgk kwn yg memahami tak pnh tnye ape2 tp dorg support aku punye mkn kdng2 mmg aku appreciate sgt. Aku ade niat nk bt bisnes online tp internet aku jarang ade so susah nk bt bisnes online yg kne ade internet yg laju gile2.

Aku kdng2 sejuk kn ati sendri.maybe Allah akn bagi bende lain kt aku akn dtg. Tp aku cm selalu sedih pasal ni. Kdng2 smpai gnggu pelajaran aku.smpai exam pon aku xblh nk fokus dpt result pon suam2 kuku je sbb hal ni. So korg bg la kata2 semangat sikit kt aku ni. Rase cam down gile dah ni.

– Tiramisu

CREATE A POST