Rasa nak pindah keluar

Ceritanya bermulanya begini. Aku sekarang dalam proses tukar kos. Disebabkan pointer aku tidak melepasi syarat2 yang ditetapkan,maka aku perlu amik subjek yang wajib diambil. Masalah dia sekarang subjek sudah full dan study plan aku sudah bercelaru. Add drop sampai jumaat ni.Aku sudah pergi ke semua tempat tanya ni tanya tu.Aku sudah pening memikirkan. Memang berat tugas kalau nak tukar kos lain.Katakanlah subjek tu penuh,kena amik sem depan.Maka alamatnya aku hanya rugi buang masa duduk di sini.2 tahun asasi tambah 1 tahun di sini.Boleh amik diploma dah tu. Mohon bagi kata semangat camana nak hadapi masalah ni?Kepala dah pening nak pergi mana.Sekejap u len,giatmara,ikbn,& poli.Katakanlah jumaat ni aku tidak dapat add subjek tu,aku nak minta maaf kat uia. Mungkin sudah tiba masa untuk aku pergi.

CREATE A POST

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *