Telajak subuh

Assalamualaikum…
Aku buntu sngt ni…psl solat subuh aku kebelakangan ni aku always lewat..subuh gajah…
Aku ni jenis mudah letih and bile dh letih tidur pun x ingat dunia la..mmg tidur mati hbs…
Kalau aku psang alarm smpi sejuta pn ak mmg x kan bngun melainkn orng kejut…aku hairan gak knpe…tapi kalau orng kejut insyallah aku dengar…
And yg buat aku geram…romate aku…ak x tau la btl ke x ak nk slhkan drng…tapi skit hati la bila dh pesan berjuta kali msih sama lagi…jarang drng kejut aku…sirius…sebelum ni aku dengan romate lain x mcm ni tau…aku jdi stress la mcm ni…ke aku ni menyusahkan orng nk kne kejutkn je???
And psl kelas…kalau x pukul 9 jgn harap la drng nk kejut aku…pdhl bukan x tau jadual aku…and ak skng selalu lambat pergi kelas sbb telajak bngun plus telajak subuh la senang cite…sedih tau x mcm ni…
Kalau korng ada petua senang nk tejaga share la…sbb cara aku nk terjaga aku akan minum air banyak2 sebelum tidur..tpi slalu terjaga 2 jam sebelum subuh…

Admin mohon postkan plz…

– Sis buntu

CREATE A POST

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *