tipah tertipu

Sy ad pengalaman yg nk dikongsikan..tlong la hati2 dgn kaum lelaki ni. Selagi kita tak ada ikatan yg sah dgn dia, jangan la berani ikut dating terutama sekali waktu malam.

Sy seorang pemalu dan susah untuk bergaul dgn lelaki tp oleh sbb terpengaruh dgn kwn2 sekeliling yg masing2 dh ada pasangan istimewa, sy pon membuka hati utk terima salam perkenalan drpd seorang lelaki..dr pemerhatian sy dia nampak mcm budak baik, sopan santun n pandai.

One day, dia ajak sy pg dating. Pg tgok wayang. At first, sy xnk sbb hari dh mlm tp dia pujuk smpai sy cair..smpai kat sane dia sorg yg bratur pg beli tiket semua. Bila sy dh msuk dlm cinema bru sy dpt tau dia bli tiket couple set utk kami bdua n cerita plak 18sx.

Sy trus jd x selesa n gtau nk blek tp biasa la org lelaki ni pandai memujuk..mulut manis je smpai sy pon stay utk habiskan movie tu…

Setengah jam pertama mmg dia fokus je tgok cerita tp then, tibe2 dia gengam tgn sy kuat2 dgn alasan sejuk sbb ekon kuat sgt..pastu, sy prasan dia cube sandarkan kpala kat bahu sy tp cpt2 sy tepis tp dia bg alasan lg mngantuk nk rehat kjap je pastu dia jnji nk ntar sy blek..sy pcya n bia sje n then, sy rse tgn dia peluk pinggang sy plak, sy cube utk tolak dia tp tenaga sy x kuat nk lawan dia. Mkin sy tolak mkin kuat dia peluk. Sy trus kuatkan suara n jerit smpai org dduk depan berpaling tgok kami…malu mmg malu time tu sbb buat kecoh tp tu balasan sy sbb kuar dating dgn lelaki yg blom sah milik sy..sejak dr tu sy dh x percaya dgn sifat luaran lelaki..tak kis
Sy ad pengalaman yg nk dikongsikan..tlong la hati2 dgn kaum lelaki ni. Selagi kita tak ada ikatan yg sah dgn dia, jangan la berani ikut dating terutama sekali waktu malam.

Sy seorang pemalu dan susah untuk bergaul dgn lelaki tp oleh sbb terpengaruh dgn kwn2 sekeliling yg masing2 dh ada pasangan istimewa, sy pon membuka hati utk terima salam perkenalan drpd seorang lelaki..dr pemerhatian sy dia nampak mcm budak baik, sopan santun n pandai.

One day, dia ajak sy pg dating. Pg tgok wayang. At first, sy xnk sbb hari dh mlm tp dia pujuk smpai sy cair..smpai kat sane dia sorg yg bratur pg beli tiket semua. Bila sy dh msuk dlm cinema bru sy dpt tau dia bli tiket couple set utk kami bdua n cerita plak 18sx.

Sy trus jd x selesa n gtau nk blek tp biasa la org lelaki ni pandai memujuk..mulut manis je smpai sy pon stay utk habiskan movie tu…

Setengah jam pertama mmg dia fokus je tgok cerita tp then, tibe2 dia gengam tgn sy kuat2 dgn alasan sejuk sbb ekon kuat sgt..pastu, sy prasan dia cube sandarkan kpala kat bahu sy tp cpt2 sy tepis tp dia bg alasan lg mngantuk nk rehat kjap je pastu dia jnji nk ntar sy blek..sy pcya n bia sje n then, sy rse tgn dia peluk pinggang sy plak, sy cube utk tolak dia tp tenaga sy x kuat nk lawan dia. Mkin sy tolak mkin kuat dia peluk. Sy trus kuatkan suara n jerit smpai org dduk depan berpaling tgok kami…malu mmg malu time tu sbb buat kecoh tp tu balasan sy sbb kuar dating dgn lelaki yg blom sah milik sy..sejak dr tu sy dh x percaya dgn sifat luaran lelaki..tak kis

Sy ad pengalaman yg nk dikongsikan..tlong la hati2 dgn kaum lelaki ni. Selagi kita tak ada ikatan yg sah dgn dia, jangan la berani ikut dating terutama sekali waktu malam.

Sy seorang pemalu dan susah untuk bergaul dgn lelaki tp oleh sbb terpengaruh dgn kwn2 sekeliling yg masing2 dh ada pasangan istimewa, sy pon membuka hati utk terima salam perkenalan drpd seorang lelaki..dr pemerhatian sy dia nampak mcm budak baik, sopan santun n pandai.

One day, dia ajak sy pg dating. Pg tgok wayang. At first, sy xnk sbb hari dh mlm tp dia pujuk smpai sy cair..smpai kat sane dia sorg yg bratur pg beli tiket semua. Bila sy dh msuk dlm cinema bru sy dpt tau dia bli tiket couple set utk kami bdua n cerita plak 18sx.

Sy trus jd x selesa n gtau nk blek tp biasa la org lelaki ni pandai memujuk..mulut manis je smpai sy pon stay utk habiskan movie tu…

Setengah jam pertama mmg dia fokus je tgok cerita tp then, tibe2 dia gengam tgn sy kuat2 dgn alasan sejuk sbb ekon kuat sgt..pastu, sy prasan dia cube sandarkan kpala kat bahu sy tp cpt2 sy tepis tp dia bg alasan lg mngantuk nk rehat kjap je pastu dia jnji nk ntar sy blek..sy pcya n bia sje n then, sy rse tgn dia peluk pinggang sy plak, sy cube utk tolak dia tp tenaga sy x kuat nk lawan dia. Mkin sy tolak mkin kuat dia peluk. Sy trus kuatkan suara n jerit smpai org dduk depan berpaling tgok kami…malu mmg malu time tu sbb buat kecoh tp tu balasan sy sbb kuar dating dgn lelaki yg blom sah milik sy..sejak dr tu sy dh x percaya dgn sifat luaran lelaki..tak kisah mcm mana baik sekali pon lelaki tu tp jgn terlalu percaya..klau dh berkenan nikah je

– iris

CREATE A POST