bank kerap call

hai..

thnks sbb approve. nak mintk pendpat korang sikit ni.

aku ni baru kerja. jadi mungkin naif atau blur sikit.

org bank ni dulu ada call ckp nak bg kredit kad. kalau dengar je pun kredit kad, aku mmg dah tolak awal awal lah.

baru baru ni call lagi. tp bkn nak offer kredit kad. nak bg free kad amenda ntah. lupa pulak. kira xde bayar bulanan, semua takde. saja nak bg free kot. aku pun ckp. bg lah. boleh jeee.

so dia nak confirmation semua. aku just iyekan jee. alamat aku. ic aku.

pastuuuu. bila dah hbs ckp semua. baru aku terfikir. kalau ini penipuan acane. huhu. hbs lah duit gajiku bulan bulan.

ada kes tak sebelum ini? huhu.. plis bg advice nak buat apa ni

– sis pening

CREATE A POST

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *