Sedih dengan sikap sedara sendiri

Korang ada tak jenis sedara yg tak bertegur? Aku ada sedara yg sama U, selalu aku je yg asyik tegur dia. Kadang2 tu aku terasa sangat dgn cara dia yg tak pernah nak bertegur walaupun dah kat depan mata sampaikan mak aku pun perasan. Kalau dengan kwn2 , mmg happy go lucky je. Padahal wktu kecik selalu je main sesama. Rasa sedih sangat. Tertanya gak apa salah aku kat dia eh sampaikan camni dia layan aku cmni. Tapi mak aku selalu pesan "takpelah kak, biar orang buat kita camtu, jangan kita buat orang" . Kdg2 aku jealous tgok kwn2 aku rapat ngan sedara dia, pergi makan pun sesama. Dah nama pun sedara, ofkoslah perasaan sayang tu sentiasa ada. Hm hopefully takdelah sampai ke tua jadi camni.

– F

CREATE A POST

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *