sekdar luahan

sebenaqnya aku ni selalu je cter kat member member rpt klu ada pape. Tapi cter ni mcm segan pulak aq nk cter. Tp aq ta pndai nk simpan sgt sorg sorg bnda y aq rasa. Rahsia aq ada je kt sape sape. Haha. Tp rahsia org aq pegang laa. Xbaik gitu bagitahu rahsia org kt org lain. Kan. So mcm ni la. Aku kenal la one particular guy ni. Hmm. Bukannya aq suka pon kat dia. Takkk. Dy pon dh ada makwe. cuma sbb dia satu kos satu kelas so mcm bila jmpa rasa mcm dprhatikan jee. Haha. Tak tau la kalau aku y perasan ke apa. Ye la. Bukannya cntik mana pon aku org nk tengok. Maklumla perempuan mmg cepat perasan kan. pastu lagi satu member meber aq bukan suka dia pon. bkn xsuka sbb apa, sbb dia cam bajet bajet sikit la. Sbb tu taknak cter kt dyorg. Lagi satu aku ni cepat sgt jatuh hati. Klu ada jmpa certain certain org ni, aq cepat minat. Xla sume laki aq nk mnat. Mngkin bia nmpka cam taste aq, aq jd suka tngok la bagai kan. Tapi sekejap je. lepas aku cter ni, hilang dh la mnat aku. Tu yang aku tak boleh simpan. Kene cerite baru dia hilang. tpi tulah. Pelikkkan. Aku ni kalau boleh nk la jd mcm saidina Fatimah. Y tidak memandang dan tak dipandang. sbb wanita solehah tu begitu patutnya. Mslhnya aku ta cukup solehah la ni. sebab asyik trpndang je org pastu cepat je nk suka. Haha. Doakan la aq ya moga ditetapkan hati ini. diberi kekuatan ntuk hanya suka dn sbagainya pada bakal zaujku sajaa. kdg kdg aku perasan jugak ramai couple haram ni. even baru tunang pon buat mcm dh kawen. Y belum kawen tunang pon dah gayanya mcm dah halal. Aku pelikla kan. Camne senang senang boleh jd camtu. dok kata sayang kat ayah sayang kat mak suma. Tp knapa ditmbahnya dosa Mak Pak kita. mngkin ya aku bruntng background aku ada agama. Tapi ujian org lain lain kan. klu aku jmpa mereka mereka y begitu aku selalu doakan agar mereka ni dberi ptnjuk dn ksedaran. Sebab kdg kita tahu kita salah cuma kita lupa y benda tu salah. Kan. Wlupun doaku bukanlah seperti doa para wali y sekelip mata boleh dikabulkan, tapi mana tahu waktu itu Allah nak makbulkan doak kita. Kan. Nak tegur aku ta berani sebab iman ku masih lemahh sekali. Trimas sis bruh baca. Mnta halal la waktu y saya guna ni. tq admin post. Sbb sy suka nk baca klu ada org komen. Bru lah saya boleh dpt smngt. hrp beri smngtlah. Owh pasal brother tu tataw la. Sy cte ni sbab td dy hadir dlm mmpi. sy trtido sebelum asar td. mngkin trlmpau mikir agaknya.

– bintang di langit

CREATE A POST

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *