alhamdulillah

Alhamdulillah , aku dapat tajaan under something , tapi pada masa yang sama aku buat la bisnes online, Alhamdulillah , setakat berjalan lancer, tapi ada sorang brother ni cakap yang agak mengguris hati aku penjual online ni ( tapi dia x tahu pun aku jual online , mungkin dia cakap kat orang lain kot), ok camni ada la dia cakap kita ni kan student so belajar dulu , sungguh2, tak payah la dok fikir pasal jual onine ke , sewa kereta ke, transporter ke, dah ni peluang untuk belajar, so belajar la betul2, duit ptptn ke biasiswa ke x cukup ke ? hello bro sebenarnya , bukan x cukup duit tu cuma nak cari side income bro , bro tahu ke situasi someone tu mungkin dia dari keluarga susah, duit tu bukan untuk dia jer tapi untuk adik2 dia lagi, bro mungkin dari keluarga senang tak macam kami ni kan , btw x bermakna yang buat bisnes ni x study sungguh2, kawan2 aku ramai je yang buat bisnes ,tapi pointer dapat 3.7-3.8…. kepada bro tu harap sangat baca confess ni yer , open your mind , fikir hati & perasaan orang lain sebelum nak bercakap tu… k Assalamualaikum
peace

– sister

CREATE A POST

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *