Category Confessions

….

….
Sejujurnya, aku pun terpikir benda yang sama. Aku ada darah non-Bumi mengalir dalam badan aku, berstatus Melayu, dan student tajaan MARA. Bukan nak berlagak, cuma aku tertanya-tanya apa akan jadi kat aku untuk sambung belajar kalau aku bukan Melayu?

sedekah

sedekah
Kalau ikutkan, asalnya aku ni bukan jenis yang selalu sedekah, kdang fikir peruti sndri je. Tapi sebabkan mak, bapak, kakak aku memang suka sedekah, kadang malu juga dengan diri sndri. Mak aku selalu nasihat post kt group whatsapp tentang sedekah ni.

shame on us…

shame on us…
Aku bukanlah peminat Pokemon Go, tapi in a way aku rasa game ni biasa2 je, takdelah sampai tahap haram. Aku pun install gak. Antara pokemon go dgn candy crush, candy crush buat aku lagi addicted.

Oh Ibu..

Oh Ibu..
tujuan aku confess ni , nak tengok pendapat la pasal permasalahan aku ni..ok cerita dia macam ni… the problem is…mak aku ni mulut dia..suka rendah2 kan anak sendiri..

Yang bakal pulang

Yang bakal pulang
Aku bukan student IIUM. Aku belajar di sebuah universiti di luar negara, baru tamat pengajian dan bakal pulang ke tanah air tidak lama lagi. Ayah aku cuma pegawai kerajaan dengan gaji cukup-cukup untuk menyara hidup kami sekeluarga.